Om mig / 2022

Vem är jag som skriver? Jag lever sambolivet och närmar mig 40-årskrisen =). Samtidigt som vill dela med mig utav mina erfarenheter så vill jag även behålla en del privat. Eftersom det är få människor som arbetar med det yrket jag håller på med så räcker det med att jag jobbar inom kollektivtrafiken. Jag är en datornörd i grund och botten så intresset kretsar kring datorer,tvspel. Är även en socialtyp som tycker om att umgås med vänner och bekanta. Gillar att äta gott och dricka gott. Ibland blir det några droppar stärkande.

Mitt mål med denna blogg är att göra den här resan mot ekonomiskt oberoende i ålderns höst. Jag tänker inte överhuvudtaget att vid summa X så skall jag sluta jobba och göra det som jag vill. Jag tror att man alltid skall hålla sig up to date och alltid vara förberedd att pengar kan försvinna. Även om bloggen har en inriktning på investeringar och pengar så tycker jag att det gäller att ha ett sunt förhållningssätt till pengarna. En vis man berättade för mig att pengar aldrig får vara ett mål, utan det är bara ett resultat av ditt arbete.

2022

Bloggen har fyllt 5 år och det känns sjukt att numera har man 2 barn. Bor i radhus och har massor med utgifter. Sparandet har gått ned och inläggen har gått ned rejält i frekvens. Tanken är att jag ska ta ett omtag med bloggen och åtminstone lägger in nysparandet uppdaterat månadsvis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar